» Pradžia


Mes rūpinamės, kad jums būtų kuo paprasčiau pavalgyti arba pateikti šeimai pietus. 

Mes sukūrėme nebrangių kasdieniškų patiekalų meniu, kuriame  yra ne tik mėsos, bet ir daug daržovių, patiekalai tinka ir vegetarams.  Atvežtus patiekalus patogu laikyti šaldytuve arba pasišildyti, nes patiekalų priedus (šaltus ir karštus garnyrus) pakuojame atskirai. 
 
Meniu atnaujinsime kasdien, todėl šiuos patiekalus galėsite užsisakyti RUGSĖJO 20 DIENĄ. Vėliau mes jums pasiūlysime kitą meniu.
 
Gardus, su ♥️, atsakingai paruoštas, saugiai supakuotas
 
Meniu 2021 09 20 d  
 
1.DIENOS PIETŪS - Raugintų kopūstų sriuba /Kiaulienos maltinis/Bulvių košė/Žalios salotos su morkomis ir žirneliais 48 val.   porc.   4.70
Bandelė su ananasais  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Bandelė su dešrele  100 g. 48 val.   vnt   1.00
           
Kibinas su vištiena 100 g. 48 val.   vnt   1.00
Kibinas su kiauliena  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Kibinas su daržovėmis  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Silkė su keptomis daržovėmis 50/50 g. 24 val.   porc.   1.40
Žaliosios salotos su mocarella sūriu  250 g. 24 val.   porc.   3.50
           
Raugintų kopūstų sriuba 300 g. 24 val.   porc.   1.40
Kepta jūros lydeka(su kaulu) su kaimišku padažu  150/100 g. 24 val.   porc.   2.90
Vištienos kepsnys paniruotas džiūvėsėliais  130 g. 24 val.   porc.   3.00
Kiaulienos maltinis  140 g. 24 val.   porc.   2.80
Lietiniai blynai su varške ir grietine,uogiene    250/30/30 g. 24 val.   porc.   2.90
Žalios salotos su morkomis ir žirneliais 100 g. 24 val.   porc.   0.60
Bulvių košė 130 g. 24 val.   porc.   0.60
Virti ryžiai 100 g. 24 val.   porc.   0.50
Virti grikiai 100 g. 24 val.   porc.   0.60
Karamelizuoti svogūnai 300 g. 10 parų   vnt.   3.85
Šviežio sūrio, graikinių riešutų ir džiovintų pomidorų užtepėlė 100 g. 5 paros   vnt.   1.70
Kalakutienos kepenėlių paštetas 4 paros   vnt.   3.40
Vištienos šaltiena  4 paros   vnt.   3.00

           

           
          2.80
Kiaulienos kepsnys su ruduoju sultinio padažu    120/60 g. 24 val.   porc.   3.10
Kepti varškėčiai su grietine ir uogiene 250/30/30 g. 24 val.   porc.   2

   

Barščiai/Vištienos garinukai/Virti ryžiai/Morkų salotos su cukinijomis 48 val.   porc.   4.60
2.DIENOS PIETŪS-Šaltibarščiai su bulvėmis/ Vištienos garinukai/Virti ryžiai/Morkų salotos su cukinijomis 48 val.   porc.   5.00
Mielinė bandelė su cinamonu  90 g. 48 val.   vnt   1.00
Mielinė bandelė su vištiena  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Kibinas su vištiena 100 g. 48 val.   vnt   1.00
Kibinas su kiauliena  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Kibinas su pievagrybiais  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Kibinas su varške ir špinatais  100 g. 48 val.   vnt   1.00
Silkė su burokėliais 50/50 g. 24 val.   porc.   1.40
           
Žaliosios salotos su kiauliena ir keptomis daržovėmis   250 g. 24 val.   porc.   3.30
Šaltibarščiai su bulvėmis 300/80 g. 24 val.   porc.   1.70
Barščiai 300 g. 24 val.   porc.   1.30
Lašišos kepsnys su garstyčių užpilu    120/80 g. 24 val.   porc.   3.50
Vištienos garinukai 140 g. 24 val.   porc.  
 
 
  © 2010, Vilnius. Sprendimas PRINTTIME.EU
Kontaktai nr.:
+370 628 32900, +370 612 84575