» Pradžia



  2022 05 20 d.
 
 

  

1.DIENOS PIETŪS-Kopūstų sriuba/Žemaičių plokštainis su vištiena ir grietine/Žemaičių plokštainis su pievagrybiais ir grietine 48 val.   porc.   4.50
2.DIENOS PIETŪS-Šaltibarščiai su bulvėmis/Žemaičių plokštainis su vištiena ir grietine/Žemaičių plokštainis su pievagrybiais ir grietine 48 val.   porc.   4.90
Bandelė su plikytu kremu ir riešutais  90 g. 48 val.   vnt   1.10
Kibinas su vištiena 100 g. 48 val.   vnt   1.20
Kibinas su kiauliena  100 g. 48 val.   vnt   1.20
Kibinas su pievagrybiai  100 g. 48 val.   vnt   1.20
Kibinas su daržovėmis  100 g. 48 val.   vnt   1.20
           
Kibinas su varške ir džiovintais pomidorais  100 g. 48 val.   vnt   1.20
Silkė su karamelizuotais svogūnais       50/50 g. 48 val.   vnt   1.80
Žaliosios salotos su mini mocorella      250/50 g. 48 val.   porc.   3.80
Kopūstų sriuba  300 g. 24 val.   porc.   1.60
Šaltibarščiai su bulvėmis  300/80 g. 24 val.   porc.   2.00
Jūros lydekos filė kepsnys  130 g. 24 val.   porc.   3.40
Kiaulienos troškinys su dž.slyvomis  170 g. 24 val.   porc.   3.20
Žemaičių plokštainis su vištiena ir grietine  250/80 g. 24 val.   porc.   3.50
Žemaičių plokštainis su pievagrybiais ir grietine   250/80g. 24 val.   porc.   3.50
Varškės virtinukai su sviesto-grietinės padažu 250/100g. 24 val.   porc.   3.30
Bulvės virtos  130 g. 24 val.   porc.   0.70
Žaliosios salotos su morkomis 100 g. 24 val.   porc.   0.90
Virti ryžiai  100 g. 24 val.   porc.   0.60
Virti grikiai  100 g. 24 val.   porc.   0.70
Karamelizuoti svogūnai  300 g. 10 parų   vnt.   3.85
Šviežio sūrio, graikinių riešutų ir džiovintų pomidorų užtepėlė 100 g. 5 paros   vnt.   1.90
Kalakutienos kepenėlių paštetas 4 paros   vnt.   3.40
Vištienos šaltiena  4 paros   vnt.   3.00

               

 
 
  © 2010, Vilnius. Sprendimas PRINTTIME.EU
Kontaktai nr.:
+370 628 32900, +370 612 84575