1.DIENOS PIETŪS - Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais/Vištiena troškinta saldžiarūgščiai su ryžiais |
48 val. |
|
porc. |
|
4.80 |
2.DIENOS PIETŪS - Šaltibarščiai su bulvėmis/Vištiena troškinta saldžiarūgščiai su ryžiais |
48 val. |
|
porc. |
|
5.30 |
Mielinė bandelė su varške ir ananasais 90 g. |
48 val. |
|
vnt |
|
1.20 |
Kibinas su vištiena 100 g. |
48 val. |
|
vnt |
|
1.30 |
Kibinas su kiauliena 100 g. |
48 val. |
|
vnt |
|
1.30 |
|
|
|
|
|
|
Kibinas su daržovėmis 100 g. |
48 val. |
|
vnt |
|
1.30 |
Kibinas su pievagrybiais 100 g. |
48 val. |
|
vnt |
|
1.30 |
Silkė su kiaušiniais 50/50 g. |
48 val. |
|
vnt |
|
2.00 |
Žaliosios salotos su tunu 250/50 g. |
48 val. |
|
porc. |
|
4.00 |
Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais 300 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
1.70 |
Šaltibarščiai su bulvėmis 300/80 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
2.20 |
Žuvies užkepėlė su bulvėmis ir daržovėmis 250 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
3.70 |
Vištiena troškinta saldžiarūgščiai su ryžiais 250 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
3.70 |
Kiaulienos nugarinės pjausnys su ruduoju padažu 120/70 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
3.40 |
|
|
|
|
|
|
Varškės virtinukai su grietinės-sviesto padažu 250/100g. |
24 val. |
|
porc. |
|
3.50 |
Bulvės virtos 130 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
0.80 |
Žaliosios salotos su agurkais,pomidorais 100 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
0.90 |
Virti ryžiai 100 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
0.60 |
Virti grikiai 100 g. |
24 val. |
|
porc. |
|
0.70 |
Karamelizuoti svogūnai 300 g. |
10 parų |
|
vnt. |
|
3.85 |
Šviežio sūrio, graikinių riešutų ir džiovintų pomidorų užtepėlė 100 g. |
5 paros |
|
vnt. |
|
1.90 |
Kalakutienos kepenėlių paštetas |
4 paros |
|
vnt. |
|
3.40 |
Vištienos šaltiena |
4 paros |
|
vnt. |
|
3.00 |