» Pradžia



  2022 08 12d.
 
1.DIENOS PIETŪS -Barščių sriuba/Bulvių plokštainis su vištiena ir grietine/Bulvių plokštainis su grietine 48 val.   porc.   4.60
           
2.DIENOS PIETŪS - Šaltibarščiai su bulvėmis/Bulvių plokštainis su vištiena ir grietine/Bulvių plokštainis su grietine 48 val.   porc.   5.10
Bandelė su cinamonu 90 g. 48 val.   vnt   1.20
           
Kibinas su vištiena  100 g. 48 val.   vnt   1.30
Kibinas su kiauliena  100 g. 48 val.   vnt   1.30
           
Kibinas su daržovėmis   100 g. 48 val.   vnt   1.30
Kibinas su pievagrybiais   100 g. 48 val.   vnt   1.30
Kibinas su varške ir špinatais  100 g. 48 val.   vnt   1.30
Silkė su kiaušiniu ir majonezu  50/50 g. 48 val.   vnt   2.00
Žaliosios salotos su lašiša  250 g. 48 val.   porc.   4.00
Barščių sriuba  300 g. 24 val.   porc.   1.70
Šaltibarščiai su bulvėmis  300/80 g. 24 val.   porc.   2.20
Pangasijos filė kepsnys   120 g. 24 val.   porc.   3.40
Kiaulienos kepsnys su pievagrybių padažu 120/80 g. 24 val.   porc.   3.40
Bulvių plokštainis su vištiena ir grietine  250/80 g. 24 val.   porc.   3.50
Bulvių plokštainis su grietine  280/80 g. 24 val.   porc.   3.50
Varškės virtinukai su grietinės-sviesto padažu    250/100 g. 24 val.   porc.   3.50
Bulvės virtos 120 g. 24 val.   porc.   0.80
Morkų-cukinijų salotos 120 g. 24 val.   porc.   0.80
Virti ryžiai  100 g. 24 val.   porc.   0.60
Virti grikiai  100 g. 24 val.   porc.   0.70
Karamelizuoti svogūnai  300 g. 10 parų   vnt.   3.85
Šviežio sūrio, graikinių riešutų ir džiovintų pomidorų užtepėlė 100 g. 5 paros   vnt.   1.90
Kalakutienos kepenėlių paštetas 4 paros   vnt.   3.40
Vištienos šaltiena  4 paros   vnt.   3.00
 
 
  © 2010, Vilnius. Sprendimas PRINTTIME.EU
Kontaktai nr.:
+370 628 32900, +370 612 84575